کاربر

سس آواکادو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جوانه نخود سفید 5 قاشق غذاخوری
  2. ارده سفید 3 قاشق غذاخوری
  3. روغن زیتون بکر 1 لیوان
  4. آب لیموترش تازه دو سوم استکان
  5. سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
  6. پودر گل و برگ آویشن 1 قاشق چایخوری
  7. آواکادوی سالم و رسیده 1 عدد
  8. نمک دریا 1 قاشق چایخوری سر صاف
  9. ژل کتیرای گل 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، آواکادو را خوب بشویید و آن را از طول به دو نیم تقسیم کنید.
  • سپس، هسته آن را خارج کرده و با قاشق تمیز محتوای آن را خالی کنید و سپس در مخلوط کن بریزد.
  • بقیه مواد را به آن اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید تا سسی یکنواخت با قوام قابل قبولی به دست آید، سپس آن را مورد استفاده قرار دهید.

خواص این سس:

  • این سس، به خاطر داشتن اسیدهای چرب اشباع شده نظیر اسید پالمیتیک، اسید استئاریک، اسید آراشیدیک، اسید میریستیک و حدود 80 درصد اسیدهای چرب اشباع نشده مانند: اسید اولئیک، اسید لینولئیک، بهترین است برای آرامش و تنظیم سیستم هورمونی بدن در خانم ها و آقایان.
  • همچنین برای سیستم گوارش و افرادی که دچار یبوست مزاج شده و کبد آنان در معرض چرب شدن است، بسیار مفید می باشد.

نکته:

  • ترکیب اصلی سس های خام را موادی مانند لیموترش تازه، انواع جوانه ها، ادویه جات طبیعی، روغن زیتون بکر، روغن کنجد بکر، کتیرا، نعناع، پونه، کمی نمک، کنجد آسیاب شده یا ارده و انواع سبزیجات و ریشه ها تشکیل می دهد.
  • در تهیه انواع سس ها، خوب مخلوط شدن مواد و یکنواخت بودن آن اهمیت زیادی دارد، برای تحقق این منظور، استفاده از گوش کوب برقی پیشنهاد می شود که دارای لیوان مناسبی برای درست کردن و آماده نمودن انواع سس ها می باشد. چنانچه مواد اولیه سس خوب مخلوط نشود، سس دوفاز شده و طعم و مزه دلخواه را نخواهد داشت.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.