کاربر

سرکه سیب (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. سیب درختی سالم و تازه 15 تا 20 کیلو
  2. سرکه سیب 2 لیوان
  3. ظروف سفالین و یا دبه پلاستیکی یک عدد

طرز تهیه و خواص:

  • سیب ها را تمیز شسته، خشک کرده، سپس چوب آن ها را کنده، چرخ کنید و در یک ظرف سفالین و یا دبه پلاستیکی بریزید.
  • در آخر، دو لیوان سرکه سیب را به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید و در محل مناسبی قرار دهید تا آماده شود.
  • آن را در جای نسبتاً گرم و مناسب بگذارید و به مدت 40 روز صبر کنید و در ظرف را باز کرده و طعم آن را بچشید، در صورت رضایت، آن را صاف کنید و در بطرهای مناسب بریزد و در یخچال نگهداری کنید. اگر بعد از 40 روز در ظرف را باز کردید و هنوز سرکه با ذائقه شما همخوانی نداشت، دوباره در ظرف را ببندید و منتظر بمانید تا آماده شود.
  • آنگاه طعم سرکه به دست آمده را بچشید؛ در صورتی که طعم آن مناسب بود، آن را صاف نموده، در بطری های شیشه ای ریخته، در یخچال قرار دهید.
  • مدت زمان به عمل آمدن سرکه به دمای مکانی بستگی دارد که ظروف حاوی سیب های چرخ کرده در آن نگهداری می شود.
  • در ظرف سفالین و یا دبه پلاستیکی را محکم ببندید و به محض پیدا شدن مگس های ریز و قرمز سرکه، در ظرف را نیمه باز بگذارید تا مگس ها به درون آن رفته و سرکه سریع تر برسد. دیر صاف کردن سرکه باعث تند و تیز شدن آن خواهد شد.
  • یکی از شگفتی های سرکه سیب، این است که چربی های موجود در خون، کبد و نیز چربی های رسوب کرده در عروق خونی را به سرعت از بین می برد که شگفت آور است.
  • نحوه استفاده از این نعمت خداوند سبحان، روزانه حداقل 6 بار و هر بار 1 قاشق مرباخوری تا 1 قاشق غذاخوری است.
  • با استفاده از سرکه سیب طبیعی، افرادی که دچار گرفتگی عروق کرونر قلبی شده اند، بدون عمل جراحی بهبود خواهند یافت.

نکته:

  • سرکه سیب از خواص بی شماری برخوردار است، از جمله برای ناراحتی های قلبی، استخوانی و عدم تعادل الکترولیت های بدن بسیار مناسب و مفید می باشد، با این سرکه می توان ترشی جات و چاشنی های خوش مزه نیز تهیه نمود.
  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.