کاربر
سه شنبه 13 خرداد 1404

سرکه سیب (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. سیب درختی زرد یا قرمز به مقدار نیاز
  2. ظروف سفالین و یا دبه پلاستیکی یک عدد

طرز تهیه:

  • سیب ها را تمیز شسته، خشک کرده، سپس چوب آن ها را کنده، چرخ کنید و در یک ظرف سفالین و یا دبه پلاستیکی بریزید.
  • آن را در جای نسبتاً گرم و مناسب بگذارید و به مدت 25 تا 30 روز صبر کنید.
  • آنگاه طعم سرکه به دست آمده را بچشید؛ در صورتی که طعم آن مناسب بود، آن را صاف نموده، در بطری های شیشه ای ریخته، در یخچال قرار دهید.
  • مدت زمان به عمل آمدن سرکه به دمای مکانی بستگی دارد که ظروف حاوی سیب های چرخ کرده در آن نگهداری می شود.
  • در ظرف سفالین و یا دبه پلاستیکی را محکم ببندید و به محض پیدا شدن مگس های ریز و قرمز سرکه، در ظرف را نیمه باز بگذارید تا مگس ها به درون آن رفته و سرکه سریع تر برسد. دیر صاف کردن سرکه باعث تند و تیز شدن آن خواهد شد.

نکته:

  • سرکه سیب از خواص بی شماری برخوردار است، از جمله برای ناراحتی های قلبی، استخوانی و عدم تعادل الکترولیت های بدن بسیار مناسب و مفید می باشد، با این سرکه می توان ترشی جات و چاشنی های خوش مزه نیز تهیه نمود.
  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.