کاربر

ساندویچ مخلوط

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
  2. گل کلم گل شده: ۳ پیمانه
  3. لوبیا سبز: ۲ پیمانه
  4. کدو خورشتی: ۱ عدد متوسط
  5. هویج: ۱ عدد متوسط
  6. ساقه کرفس: ۲ پیمانه
  7. جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
  8. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  9. نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری: به میزان لازم
  10. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا سبز، کدو و کرفس را نگینی خرد کرده، سپس آنها را بخارپز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت داده، سپس هویج را نیز نگینی خرد کرده و به همراه فلفل و نمک به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. پس از آن مواد بخارپز شده را به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم. در آخر جعفری و گل کلم را به کل مواد اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم. مواد آماده شده را داخل نان باگت قرار داده و تقدیم می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مناسب برای فصل زمستان
  3. تقویت قلب
  4. ضد دیابت
  5. تقویت بینایی
  6. مفید برای کبد
  7. تقویت عمومی
  8. تقویت امور جنسی
  9. ضد چربی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.