طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، سرکه شیره
مواد لازم (برای 4 نفر):
- نان باکت سبوس دار: ۴ عدد
- لوبیا سبز خرد شده: ۲ پیمانه
- هویج: ۲ عدد متوسط
- قارچ: ۶ عدد
- سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
- گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
- پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- لوبیا سبز، هویج و سیب زمینی را ۱ سانتی خرد کرده، و آنها را بخارپز می کنیم. ۱ عدد از پیازها را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس مواد بخارپز شده و قارچ را به همراه نمک و فلفل به پیاز افزوده و تفت می دهیم. ۱ عدد پیاز را با کمی روغن و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه مقداری نمک و فلفل به پیاز افزوده و مدتی می پزیم تا به صورت سس درآید. سس گوجه را به کل مواد افزوده با حرارت ملایم مدتی می پزیم تا غذا آماده شود.
خواص:
- مفید برای مزاج های معتدل
- مناسب برای فصل های بهار و پاییز
- ضد چربی و کلسترول
- ملين
- مفید برای کبد
- تقویت عمومی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.