طبع غذا: گرم و تر
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
- ساقه کرفس خرد شده: ۵ پیمانه
- هویج: ۲ عدد متوسط
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد متوسط
- پیازچه به همراه ساقه: ۲۰۰ گرم
- جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
- گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
- پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
- لیموترش تازه: ۲ عدد کوچک
- روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
طرز تهیه:
- ابتدا كل مواد را به صورت نگینی خرد کرده، سپس ساقه کرفس و هویج خرد شده را مدتی بخارپز و یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس ساقه کرفس، هویج و ادویه کاری را نیز به آن افزوده و تفت می دهیم. جعفری، فلفل دلمه ای و پیازچه خرد شده را به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به کل مواد افزوده و مقداری حرارت می دهیم تا آب گوجه تمام شود. مواد را داخل نان باگت قرار داده، در صورت تمایل مقداری آب لیموترش تازه به آن افزوده و تقدیم می کنیم.
خواص:
- مفید برای سوداوی مزاج ها
- مناسب برای فصل زمستان
- تقویت قلب
- ضد دیابت
- تقویت بینایی
- مفید برای کبد
- تقویت عمومی
- تقویت امور جنسی
- ضد چربی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.