طبع غذا: معتدل
مصلح: عرقیات گرم، شربت سکنجبین عسلی
مواد لازم (برای 4 نفر):
- کاهو: ۱ عدد بزرگ
- هویج: ۱ عدد متوسط
- لوبیا چیتی پخته شده: ۲ پیمانه
- قارچ: ۴ عدد متوسط
- سس گردو: به میزان لازم
طرز تهیه:
- کاهو را خرد کرده و هویج را رنده می کنیم. قارچ را به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم صیفی جات خرد شده را در ظرف مورد نظر ریخته، سس گردو و لوبیا را به آن افزوده و سالاد را میل می کنیم.
خواص:
- ملين
- مقوی عمومی و نیروی جوانی
- تقویت بینایی
- ضد چربی و کلسترول خون