کاربر

سالاد میوه (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. آلوی سیاه رسیده 4 عدد
  2. آلوی قطره طلا رسیده 3 عدد
  3. آلوی بخارا رسیده 3 عدد
  4. گیلاس رسیده قرمز 100 گرم
  5. گیلاس رسیده سفید 75 گرم
  6. آلبالوی رسیده 50 گرم
  7. تمشک 50 گرم
  8. تخم ریحان 1 قاشق مرباخوری
  9. آب خنک نصف لیوان
  10. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، تخم ریحان را در آب بریزید و به آرامی هم بزنید تا لعابدار شود.
  • عسل را اضافه نمایید و هم بزنید تا عسل در آب و تخم ریحان محلول شود. (مخلوط عسل با تخم ریحان خیس شده را سس عسل می نامیم که سالاد را فوق العاده خوش مزه می کند).
  • میوه ها را تمیز بشویید و در صافی بریزید، سپس هسته آنها را خارج کرده و خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
  • همچنین هسته گیلاس ها و آلبالو را در آورده و به بقیه مواد بیافزایید و سپس تمشک را اضافه کنید.
  • در آخر، سس عسل و تخم ریحان را به سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا میوه جات اکسیده نشود و سپس نوش جان کنید.

خواص این سالاد:

  • این سالاد، بهترین است برای افرادی که دچار ناراحتی های کبدی شده اند و آنزیم های کبدی در آنها افزایش یافته است. این افراد با مصرف این سالاد نشاط و سلامتی را به دست آورده و احساس آرامش و تندرستی خواهند کرد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.