مواد لازم:
- آلوی سیاه رسیده 4 عدد
- آلوی قطره طلا رسیده 3 عدد
- آلوی بخارا رسیده 3 عدد
- گیلاس رسیده قرمز 100 گرم
- گیلاس رسیده سفید 75 گرم
- آلبالوی رسیده 50 گرم
- تمشک 50 گرم
- تخم ریحان 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک نصف لیوان
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، تخم ریحان را در آب بریزید و به آرامی هم بزنید تا لعابدار شود.
- عسل را اضافه نمایید و هم بزنید تا عسل در آب و تخم ریحان محلول شود. (مخلوط عسل با تخم ریحان خیس شده را سس عسل می نامیم که سالاد را فوق العاده خوش مزه می کند).
- میوه ها را تمیز بشویید و در صافی بریزید، سپس هسته آنها را خارج کرده و خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
- همچنین هسته گیلاس ها و آلبالو را در آورده و به بقیه مواد بیافزایید و سپس تمشک را اضافه کنید.
- در آخر، سس عسل و تخم ریحان را به سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا میوه جات اکسیده نشود و سپس نوش جان کنید.
خواص این سالاد:
- این سالاد، بهترین است برای افرادی که دچار ناراحتی های کبدی شده اند و آنزیم های کبدی در آنها افزایش یافته است. این افراد با مصرف این سالاد نشاط و سلامتی را به دست آورده و احساس آرامش و تندرستی خواهند کرد.