مواد لازم:
- گیلاس درشت پیوندی 200 گرم
- گیلاس درشت سفید 100 گرم
- آلبالوی رسیده درشت 75 گرم
- تمشک رسیده 50 گرم
- زرشک پلویی پفکی 2 قاشق غذاخوری
- تخم ریحان 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک نصف لیوان
طرز تهیه:
- ابتدا، تخم ریحان را در آب بریزید و به آرامی هم بزنید تا لعابدار شود.
- عسل را اضافه نمایید و هم بزنید تا عسل در آب و تخم ریحان محلول شود. (مخلوط عسل با تخم ریحان خیس شده را سس عسل می نامیم که سالاد را فوق العاده خوش مزه می کند).
- بعد آلبالو و گیلاس ها را تمیز بشویید و در صافی بریزید، سپس هسته آنها را با هسته گیر خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید.
- حالا تمشک و زرشک را به بقیه مواد اضافه نمایید و به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
- در آخر، سس عسل را روی سالاد بریزید و نوش جان کنید، هرچه این سالاد خنک تر باشد، گوارا و خوش طعم تر خواهد شد.
خواص این سالاد:
- این سالاد، بهترین است برای فصل تابستان و گرما و خصوصاً برای افرادی که دچار ناراحتی های کبدی شده اند بسیار مفید است و کبد آنان را فعال کرده و آنزیم های کبدی را تنظیم می کند و نشاط و سلامتی را به شخص هدیه می کند.
- این سالاد برای افرادی که به هر شکلی دچار ناراحتی های کبدی از قبیل یرقان، هپاتیت و اختلالات آنزیمی کبد شده اند، بسیار نافع است.
- همچنین برای افرادی که دچار ناراحتی های پوستی مثل لکه های قهوه ای شده اند، بسیار مفید است و شادابی خاصی به چهره و پوست آنان می دهد.
- این افراد با مصرف این سالاد نشاط و سلامتی را به دست آورده و احساس آرامش و تندرستی خواهند کرد.