مواد لازم:
- هلوی رسیده متوسط 1 عدد
- زردآلوی رسیده درشت 1 عدد
- شلیل رسیده شیرین درشت 1 عدد
- انگور رسیده شیرین 2 خوشه فرعی
- گیلاس رسیده شیرین 15 عدد
- آلبالوی رسیده 20 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، میوه جات را تمیز بشویید و هسته آنها را خارج کرده و نگینی خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید و به آرامی مخلوط کنید.
- سپس، انگور را حبه کرده و به بقیه مواد اضافه کنید.
- در آخر عسل را روی میوه جات بریزد و به آرامی هم بزنید تا میوه جات اکسیده نشوند.
خواص این سالاد:
- استفاده از این سالاد، نشاط خوبی به شخص می دهد و بهترین است برای بیماری های عفونی و بیماری های روده ای که در این فصل وجود دارد.
- ضمناً میوه جات موجود در این سالاد، برای افرادی که از یبوست مزاج رنج می برند بسیار مفید است. با استفاده از این سالاد، گرمای بدن تقلیل می یابد و انسان احساس آرامش می کند.
- این سالاد، برای بیماری های کبد بسیار مفید است.