مواد لازم:
- پرتقال رسیده متوسط 1 عدد
- نارنگی رسیده و شیرین متوسط 1 عدد
- گریپ فروت متوسط تو سرخ یک چهارم 1 عدد
- لیموترش شیرازی 1 عدد
- لیموشیرین متوسط 1 عدد
- کیوی رسیده متوسط 1 عدد
- عسل 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، مرکبات را یکی یکی پوست کنده و هر قسمت را به چهار قسمت تقسیم کنید و یا هر قسمت را به ضخامت یک سانتی متر برش دهید و در ظرفی مناسب بریزید.
- کیوی را پوست کنده و به قطعات یک سانتی متری خرد کنید و به میوه جات اضافه کنید.
- سپس، لیموترش را با دقت پوست کنده و به قطعات ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه نمایید.
- در آخر، عسل را روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا با میوه جات خرد شده خوب مخلوط شود و از اکسید شدن میوه جات جلوگیری شود.
خواص این سالاد:
- این سالاد برای فصل زمستان که معمولاً سرماخوردگی زیاد می شود، بهترین است.
- این سالاد دارای ویتامین C زیادی است که متابولیسم پایه را بالا می برد و سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند و برای افرادی که اشتها به غذا ندارند بسیار مفید است.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.