کاربر

سالاد مخصوص (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. هویج به مقدار لازم
  2. کاهو به مقدار لازم
  3. خیار بوته ای به مقدار لازم
  4. انواع کلم (کلم برگ سفید و قرمز، گل کلم، کلم قمری و بروکلی) به مقدار لازم
  5. نعناع، ریحان، ترخون، مرزه، جعفری و ساقه کرفس به مقدار لازم
  6. جوانه گندم 3 قاشق غذاخوری
  7. پیاز کوچک 1 عدد
  8. مغز بادام خام 10 عدد
  9. سیب درختی 1 عدد
  10. کشمش شسته شده 1 قاشق غذاخوری
  11. کنجد خام با پوست 1 قاشق غذاخوری
  12. پونه کوهی 1 قاشق مرباخوری
  13. لیموترش تازه (بندری یا شیرازی) به مقدار دلخواه
  14. روغن زیتون طبیعی 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
  15. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • همه مواد را ریز خرد کرده و یا درشت رنده کنید و در ظرف چینی یا لعابی بریزید و سپس جوانه ها را به آن اضافه کنید، کمی نمک و لیموترش تازه و روغن زیتون روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

نکته:

  • در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.