مواد لازم:
- خیار سبز قلمی متوسط 2 عدد
- گوجه فرنگی رسیده متوسط 1 عدد
- هویج فرنگی متوسط 1 عدد
- جعفری 20 شاخه
- جوانه شبدر 3 قاشق غذاخوری
- بامیه اهوازی 10 عدد
- پیاز متوسط 1 عدد
- ترخون 5 شاخه
- ریحان بنفش 5 شاخه
- روغن زیتون بکر 3 قاشق غذاخوری
- لیموترش شیرازی 2 عدد
طرز تهیه:
- ابتدا، همه مواد را تمیز بشویید و خرد کنید و با هم در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید.
- هویج را رنده کنید و روی سالاد بریزید و سپس جوانه شبدر را روی هویج قرار دهید.
- در آخر آب لیموترش تازه و روغن زیتون بکر را به سالاد اضافه و میل کنید.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.