کاربر

سالاد فصل (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. خیار سبز قلمی متوسط 2 عدد
  2. گوجه فرنگی رسیده متوسط 1 عدد
  3. هویج فرنگی متوسط 1 عدد
  4. جعفری 20 شاخه
  5. جوانه شبدر 3 قاشق غذاخوری
  6. بامیه اهوازی 10 عدد
  7. پیاز متوسط 1 عدد
  8. ترخون 5 شاخه
  9. ریحان بنفش 5 شاخه
  10. روغن زیتون بکر 3 قاشق غذاخوری
  11. لیموترش شیرازی 2 عدد

طرز تهیه:

  • ابتدا، همه مواد را تمیز بشویید و خرد کنید و با هم در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید.
  • هویج را رنده کنید و روی سالاد بریزید و سپس جوانه شبدر را روی هویج قرار دهید.
  • در آخر آب لیموترش تازه و روغن زیتون بکر را به سالاد اضافه و میل کنید.

نکته:

  • در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.