مواد لازم:
- خیار سبز قلمی متوسط 2 عدد
- گوجه فرنگی رسیده متوسط 1 عدد
- گل کلم خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
- پیاز کوچک 1 عدد
- ساقه ترد کرفس 1 عدد
- هویج فرنگی کوچک 1 عدد
- جعفری 20 شاخه
- نعناع تازه 5 شاخه
- جوانه یونجه 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون بکر 5 قاشق غذاخوری
- لیموترش شیرازی 2 عدد
طرز تهیه:
- ابتدا، همه مواد را تمیز بشویید و خرد کنید و با هم در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید.
- در ادامه، هویج را رنده کنید و روی سالاد قرار دهید.
- سپس، جوانه یونجه را روی هویج بریزید و در آخر، آب لیموترش تازه و روغن زیتون را به سالاد اضافه نمایید و سپس میل کنید.
- برای انواع سالادهای فصل، می توانید از انواع سس های گیاهی استفاده کنید.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.