کاربر

سالاد فصل پاییز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. به رسیده متوسط 1 عدد
  2. سیب رسیده پاییزی متوسط 1 عدد
  3. خرمالوی رسیده متوسط 1 عدد
  4. انار رسیده شیرین متوسط 1 عدد
  5. ازگیل رسیده متوسط 7 عدد
  6. تخم شربتی 1 قاشق مرباخوری
  7. آب خنک نصف لیوان
  8. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، تخم ریحان را در آب بریزید و به آرامی هم بزنید تا لعابدار شود.
  • عسل را اضافه نمایید و هم بزنید تا عسل در آب و تخم ریحان محلول شود. (مخلوط عسل با تخم ریحان خیس شده را سس عسل می نامیم که سالاد را فوق العاده خوش مزه می کند).
  • میوه ها را تمیز بشویید و در صافی بریزید، سپس پوست خرمالو و ازگیل را جدا کرده و بعد هسته های ازگیل را در آورده.
  • سر و ته به و سیب را مخروطی برش دهید و جدا کنید و بعد دانه های سیب و به را خارج کرده و در آخر، آنها را خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
  • انار را دون کرده و به بقیه مواد اضافه کنید و همچنین محتوای ازگیل را به سالاد اضافه نمایید.
  • سس عسل را به سالاد بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا میوه جات اکسیده نشوند و سپس نوش جان کنید.

خواص این سالاد:

  • این سالاد، مختص فصل پاییز است و نگرانی و افسردگی را از بین می برد و موجب می شود که آنزیم LDH (لاکتات دی هیدروژنز) کاهش یافته و شخص از بیماری های اعصاب و روان نجات پیدا کند و سلامتی و نشاط را به دست آورد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.