مواد لازم:
- به رسیده متوسط 1 عدد
- سیب رسیده پاییزی متوسط 1 عدد
- خرمالوی رسیده متوسط 1 عدد
- انار رسیده شیرین متوسط 1 عدد
- ازگیل رسیده متوسط 7 عدد
- تخم شربتی 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک نصف لیوان
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، تخم ریحان را در آب بریزید و به آرامی هم بزنید تا لعابدار شود.
- عسل را اضافه نمایید و هم بزنید تا عسل در آب و تخم ریحان محلول شود. (مخلوط عسل با تخم ریحان خیس شده را سس عسل می نامیم که سالاد را فوق العاده خوش مزه می کند).
- میوه ها را تمیز بشویید و در صافی بریزید، سپس پوست خرمالو و ازگیل را جدا کرده و بعد هسته های ازگیل را در آورده.
- سر و ته به و سیب را مخروطی برش دهید و جدا کنید و بعد دانه های سیب و به را خارج کرده و در آخر، آنها را خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
- انار را دون کرده و به بقیه مواد اضافه کنید و همچنین محتوای ازگیل را به سالاد اضافه نمایید.
- سس عسل را به سالاد بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا میوه جات اکسیده نشوند و سپس نوش جان کنید.
خواص این سالاد:
- این سالاد، مختص فصل پاییز است و نگرانی و افسردگی را از بین می برد و موجب می شود که آنزیم LDH (لاکتات دی هیدروژنز) کاهش یافته و شخص از بیماری های اعصاب و روان نجات پیدا کند و سلامتی و نشاط را به دست آورد.