کاربر

سالاد فصل

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 3 الی 4 نفر):

  1. کاهو 6 برگ
  2. خیار بوته ای 2 عدد
  3. هویج فرنگی 1 عدد متوسط
  4. گل کلم 300 گرم
  5. پیاز 1 عدد
  6. گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
  7. جوانه گندم 2 قاشق غذاخوری
  8. ففل دلمه نصف 1 عدد متوسط
  9. نمک به مقدار لازم
  10. لیموترش تازه 3 عدد
  11. روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  12. کلم برگ 100 گرم

طرز تهیه:

  • تمام مواد سالاد را تمیز شسته، در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کرده، هویج را رنده نموده، همه را با هم مخلوط کنید، در انتها، جوانه گندم و نمک و آب لیموترش و روغن زیتون را به آن افزوده، خوب هم بزنید و قبل از غذا میل نمایید. این سالاد حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی مفید است؛ به ویژه به خاطر جوانه گندم، فواید بسیاری دارد.

نکته:

  • در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.