مواد لازم:
- خیار سبز قلمی متوسط 2 عدد
- گوجه فرنگی رسیده متوسط 1 عدد
- پیاز متوسط 1 عدد
- آب غوره نصف استکان
- روغن زیتون بکر 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- خیار و گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید.
- در آخر آب غوره و روغن زیتون را اضافه و سپس میل نمایید.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.