مواد لازم (برای 3 الی 4 نفر):
- زیتون شکسته 500 گرم
- سیر متوسط 2 حبه
- جعفری 100 گرم
- انار 1 عدد
- ساقه ترد کرفس 3 عدد
- کلم بروکلی 00 گرم
- مغز گردو 50 گرم
- لیموترش تازه به اندازه لازم
- روغن زیتون 5 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
- هسته زیتون ها را در آورده، آنها را شسته، خرد کنید، سیر را رنده کرده، انار را دون نمایید، ساقه کرفس را از عرض خرد کرده، همه را در ظرف مناسبی بریزید، سپس جعفری و کلم بروکلی را ریز خرد کرده، به آن بیفزایید در انتها، مغز گردو را چرخ کرده، با کمی نمک، آب لیموترش تازه و روغن زیتون به سالاد افزوده و خوب هم بزنید اکنون سالاد آماده است، این سالاد برای کبد و ناراحتی های کبدی، فوق العاده مفید است.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.