مواد لازم:
- خیار سبز قلمی متوسط 3 عدد
- خیار چمبر کوچک 1 عدد
- جعفری تازه 20 شاخه
- پیاز کوچک 1 عدد
- نعناع تازه 5 شاخه
- لیموترش شیرازی 1 عدد
- روغن زیتون بکر 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- خیارها را تمیز بشویید، خیار را ریز خرد کنید و خیار چمبر را متوسط رنده کنید.
- جعفری را خرد و پیاز را خلال باریک کنید و در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط نمائید.
- سپس، آب لیموترش تازه را با روغن زیتون بکر به سالاد اضافه کنید و مورد استفاده قرار دهید.
خواص این سالاد:
- این سالاد، خوشمزه و نشاط آور است، زیرا خیار از 95 درصد آب و 5 درصد املاح بسیار مفید تشکیل شده است و در واقع، سرم گیاهی است و برای حفظ تعادل الکترولیتی سلول های بدن مورد استفاده قرار می گیرد.
- با تنظیم الکترولیت های سلول، فرکانس های الکترشیمیایی مغز به خوبی به اندام ها انتقال پیدا می کند و اندام ها می توانند به خوبی کار خود را انجام دهند.
- بیشترین پتاسیم، در ته خیار وجود دارد که اکثر مردم آن را دور می ریزند و این جای تأسف است، زیرا پتاسیم موجود در ته خیار موجب می شود که مایعات اضافی از بدن دفع و فشارخون بالا به خوبی کنترل شود. سعی کنید روزانه مقداری از این سالاد را استفاده کنید تا اعصاب آرامی داشته باشید.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.
- اگر سالاد را قبل از غذا میل کنید، دچار سنگینی معده نخواهید شد و حجم غذایی که می خورید کاهش خواهد یافت و به مرور تناسب اندم پیدا خواهید کرد.