کاربر

سالاد جوانه ها

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جوانه گندم نصف لیوان
  2. جوانه ماش 3 قاشق غذاخوری
  3. جوانه عدس 2 قاشق غذاخوری
  4. جوانه نخود 2 قاشق غذاخوری
  5. جوانه بذر یونجه 1 قاشق غذاخوری
  6. جوانه بذر شبدر 1 قاشق غذاخوری
  7. جوانه سنگک 2 قاشق غذاخوری
  8. گوجه فرنگی متوسط 1 عدد
  9. جعفری تازه 30 شاخه
  10. سس گوجه فرنگی به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  • همه جوانه ها را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
  • سپس، جعفری را خرد کنید و به جوانه ها اضافه کنید.
  • بعد گوجه فرنگی را ریز خرد کنید به بقیه مواد بیافزایید.
  • در آخر، از سس گوجه فرنگی استفاده کرده و نوش جان کنید.

خواص این سالاد:

  • این سالاد، منافع بسیاری دارد، از جمله این که وجود جوانه نخود در این سالاد که حاوی فلزی به نام روی می باشد، برای فعالیت های مغزی بسیار ضروری است، مهم تر این که، وجود جوانه نخود در این غذا، موجب می شود، نفخ و ورم معده التیام پیدا کند. نخود خام ضد نفخ می باشد.
  • این سالاد، کاملترین غذایی است که می توانید بسیاری از نیازمندی های بدن را مرتفع کنید و سلامتی و نشاط را به شما هدیه نماید. از نعمت های خوب خدا بهرمند شوید. در حقیقت جوانه ها هدیه الهی هستند، که برای نوع بشر و همچنین غذاهای آماده ای هستند که به راحتی در بدن هضم و جذب می شوند و سیستم گوارش را به زحمت نمی اندازند.

نکته:

  • در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.