مواد لازم:
- جوانه گندم نصف لیوان
- جوانه ماش 2 قاشق غذاخوری
- جوانه عدس 1 قاشق غذاخوری
- جعفری 20 شاخه
- گوجه فرنگی متوسط 1 عدد
- سس پیاز به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
- ابتدا، جوانه ماش را در دست به آرامی بمالید تا پوست آن کاملاً جدا شود، سپس با سایر جوانه ها مخلوط کنید و در ظرفی مناسب بریزید.
- جعفری و گوجه فرنگی را خرد کنید و به جوانه ها بیافزایید.
- در آخر، سس پیاز (2) را به سالاد اضافه و نوش جان کنید.
خواص این سالاد:
- این سالاد نیز منافع زیادی دارد، از جمله فعال نمودن سیستم غدد جنسی در آقایان و خانم ها.
- استفاده مداوم و مکرر از جوانه عدس، موجب حساس شدن و زودرنجی می شود.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.
- سبزیجات از املاح و ویتامین های خوبی برخوردار هستند که کارکرد اندام ها را به خوبی تنظیم می کنند. املاح و ویتامین ها، موادی هستند که در آرامش اعصاب و روان تأثیر بسزایی دارند، پس توصیه می شود که از این نوع مواد به طور مستمر در غذای روزانه خود استفاده نمایید.