کاربر

سالاد جوانه ماش

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جوانه گندم نصف لیوان
  2. جوانه ماش 2 قاشق غذاخوری
  3. جوانه عدس 1 قاشق غذاخوری
  4. جعفری 20 شاخه
  5. گوجه فرنگی متوسط 1 عدد
  6. سس پیاز به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  • ابتدا، جوانه ماش را در دست به آرامی بمالید تا پوست آن کاملاً جدا شود، سپس با سایر جوانه ها مخلوط کنید و در ظرفی مناسب بریزید.
  • جعفری و گوجه فرنگی را خرد کنید و به جوانه ها بیافزایید.
  • در آخر، سس پیاز (2) را به سالاد اضافه و نوش جان کنید.

خواص این سالاد:

  • این سالاد نیز منافع زیادی دارد، از جمله فعال نمودن سیستم غدد جنسی در آقایان و خانم ها.
  • استفاده مداوم و مکرر از جوانه عدس، موجب حساس شدن و زودرنجی می شود.

نکته:

  • در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.
  • سبزیجات از املاح و ویتامین های خوبی برخوردار هستند که کارکرد اندام ها را به خوبی تنظیم می کنند. املاح و ویتامین ها، موادی هستند که در آرامش اعصاب و روان تأثیر بسزایی دارند، پس توصیه می شود که از این نوع مواد به طور مستمر در غذای روزانه خود استفاده نمایید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.