مواد لازم (برای 3 الی 4 نفر):
- کلم بروکلی 500 گرم
- کلم بروکسل 3 عدد
- گل کلم 250 گرم
- ساقه ترد کرفس 2 عدد
- کاهو 5 برگ
- جعفری خرد شده نصف لیوان
- جوانه ماش 2 قاشق غذاخوری
- لیموترش تازه به مقدار لازم
- نمک به مقدار کم
- روغن زیتون 5 قاشق سوپ خوری
- پونه کوهی 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- کرفس ها را از عرض و بقیه مواد را به صورت ریز خرد کرده، در یک ظرف مناسب ریخته، خوب مخلوط کنید، در انتها، جعفری و خرد شده و جوانه ماش را به همراه نمک، آب لیموترش تازه، روغن زیتون و پونه کوهی به آن بیفزایید و قبل از غذا، آن را میل کنید، این سالاد برای سلامتی و حفظ جوانی بسیار موثر است.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.