کاربر

سالاد بخارپز با سس مخصوص

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 4 الی 5 نفر):

  1. گل کلم 500 گرم
  2. هویج فرنگی متوسط 4 عدد
  3. کلم بروکلی 500 گرم
  4. ساقه کرفس 4 عدد
  5. چغندر قرمز متوسط 1 عدد
  6. مارچوبه 10 عدد

طرز تهیه:

  • همه مواد را پس از شستن به قطعات مناسب خرد کرده، آنها را بخار پز کرده و بعد در یک ظرف مناسب ریخته، به همراه سس ارده میل نمایید. این سالاد برای ناراحتی های قلبی و فشارخون بسیار مفید است.

نکته:

  • در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.
  • افرادی که قادر به مصرف مواد خام نیستند، می توانند این سالاد را به راحتی میل کنند.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.