مواد لازم (برای 4 الی 5 نفر):
- گل کلم 500 گرم
- هویج فرنگی متوسط 4 عدد
- کلم بروکلی 500 گرم
- ساقه کرفس 4 عدد
- چغندر قرمز متوسط 1 عدد
- مارچوبه 10 عدد
طرز تهیه:
- همه مواد را پس از شستن به قطعات مناسب خرد کرده، آنها را بخار پز کرده و بعد در یک ظرف مناسب ریخته، به همراه سس ارده میل نمایید. این سالاد برای ناراحتی های قلبی و فشارخون بسیار مفید است.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.
- افرادی که قادر به مصرف مواد خام نیستند، می توانند این سالاد را به راحتی میل کنند.