مواد لازم:
- بامیه تازه اهوازی 150 گرم
- جعفری تازه 30 شاخه
- پیاز متوسط 1 عدد
- گوجه فرنگی متوسط 1 عدد
- نعناع تازه 5 شاخه
- جوانه ماش 3 قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون بکر 5 قاشق غذاخوری
- لیموترش تازه 2 عدد
- نمک دریا بسیار کم در صورت تمایل
طرز تهیه:
- مواد سالاد را تمیز بشویید، بامیه ها را دم گرفته و از عرض به عرض نیم سانتی متر خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
- سپس، پیاز را خلال باریک کرده به بامیه اضافه کنید و بعد گوجه فرنگی را ریز خرد کنید.
- نعناع تازه را هم خرد نمایید و با زنجبیل تازه به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- جوانه ماش را روی سالاد بریزید و در آخر، آب لیموترش تازه و روغن زیتون را اضافه و نوش جان کنید.
خواص این سالاد:
- این سالاد، برای افرادی که دچار ناراحتی های استخوانی مانند آرتروز شده اند بسیار مفید است و این کمبود، می تواند به وسیله ژلاتین بامیه و زنجبیل تازه به راحتی رفع شود و شخص سلامتی و نشاط خود را به راحتی به دست آورد. البته توصیه می کنیم بعد از مصرف این سالاد، چند عدد خرما میل شود.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.
- سبزیجات از املاح و ویتامین های خوبی برخوردار هستند که کارکرد اندام ها را به خوبی تنظیم می کنند. املاح و ویتامین ها، موادی هستند که در آرامش اعصاب و روان تأثیر بسزایی دارند، پس توصیه می شود که از این نوع مواد به طور مستمر در غذای روزانه خود استفاده نمایید.