مواد لازم:
- انار رسیده و شیرین 2 عدد
- انار رسیده و میخوش 1 عدد
- زیتون شکسته و تلخی گرفته نصف لیوان
- گلپر ساییده 1 قاشق چایخوری
- آب انار میخوش نصف لیوان
- نمک دریا 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، انارها را بشویید و دون کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
- زیتون را خوب بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود و به بقیه مواد اضافه کنید.
- در پایان گلپر و آب انار و نمک را به سالاد بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا طعم همه مواد در هم اثر کند، اکنون، می توانید آن را نوش جان کنید و از طعم زیبای آن لذت ببرید.
خواص این سالاد:
- با استفاده از این سالاد آنزیم LDH (لاکتات دی هیدروژنز) به سرعت کاهش یافته و انسان از حالات روحی و روانی بسیار زیبایی برخوردار خواهد شد، زیرا در درون هسته های انار، روغنی وجود دارد که این آنزیم را کاهش می دهد و سلامتی را به انسان هدیه می کند.