کاربر

سالاد الویه (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود فرنگی: ۱ پیمانه
  2. سیب زمینی: ۶ عدد متوسط
  3. هویج: ۱ عدد متوسط
  4. کرفس خرد شده: ۲ پیمانه
  5. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  6. ذرت: ۱ پیمانه
  7. خیار شور: ۱۲ عدد
  8. نمک، فلفل سیاه، پودر نعناع خشک: به میزان لازم
  9. آب لیموترش تازه: 2/1 پیمانه
  10. روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • هویج و کرفس را نگینی خرد کرده، سپس همراه با سیب زمینی، نخود فرنگی و ذرت آنها را بخارپز می کنیم. پوست سیب زمینی را جدا کرده و درشت رنده می کنیم. آب لیموترش و روغن زیتون را به همراه نمک، فلفل و پودر نعناع در ظرفی مخلوط کرده تا به شکل درآید، سپس آن را به سیب زمینی اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد کرده، خیارشور را درشت رنده کرده و همراه با مواد بخارپز شده، به سیب زمینی افزوده و کاملاً مخلوط می کنیم. الویه را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را تزیین می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مناسب فصل های بهار، پاییز و زمستان
  3. تقویت قلب
  4. ضد دیابت
  5. تقویت بینایی
  6. مفید برای کبد
  7. تقویت عمومی و جنسی
  8. ضد چربی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.