مواد لازم:
- تریج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (100 گرم)
- سویا: ۴ قاشق غذاخوری
- گندم جوانه زده: 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- ادويه پلويي: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و با پیاز، چرخ کنید.
- مواد را با جوانه آسیاب شده، نمک و ادویه جات، ورز داده و در یخچال قرار دهید.
- بعد از یک ساعت، قلقلی کرده و در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید
- کشمش که از یک ساعت قبل خیس کرده اید را با هویچ خلال شده چند دقیقه در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- در ظرفی جداگانه روغن بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود سپس شعله را کم کرده و سبب زمینی ورق شده را ته آن بچینید.
- برنج نیم پز و مواد را به صورت لایه لایه، داخل قابلمه ریخته و آب زعفران را افزوده و به مدت یک ساعت دم بگذارید.