کاربر

ساطری پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. تریج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (100 گرم)
  2. سویا: ۴ قاشق غذاخوری
  3. گندم جوانه زده: 2 قاشق غذاخوری
  4. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  5. هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
  8. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  9. روغن کنجد: نصف پیمانه
  10. نمک: به میزان لازم
  11. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  13. ادويه پلويي: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و با پیاز، چرخ کنید.
  • مواد را با جوانه آسیاب شده، نمک و ادویه جات، ورز داده و در یخچال قرار دهید.
  • بعد از یک ساعت، قلقلی کرده و در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید
  • کشمش که از یک ساعت قبل خیس کرده اید را با هویچ خلال شده چند دقیقه در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • در ظرفی جداگانه روغن بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود سپس شعله را کم کرده و سبب زمینی ورق شده را ته آن بچینید.
  • برنج نیم پز و مواد را به صورت لایه لایه، داخل قابلمه ریخته و آب زعفران را افزوده و به مدت یک ساعت دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.