کاربر

زیره پلو (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق کاکوتی، عرق زنبق، عرق کلپوره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۴ پیمانه
  2. زیره سیاه: 2/1 پیمانه
  3. شوید خشک: ۱ پیمانه
  4. نمک: به میزان لازم
  5. زعفران آب شده: به میزان لازم
  6. روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس کرده، سپس آن را با ۶ پیمانه آب، مقداری نمک، زیره، شوید خشک و مقداری روغن با حرارت ملایم می پزیم. وقتی آب برنج تقریبا تمام شد، مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و اجازه می دهیم پلو با حرارت ملایم دم بکشد.

خواص:

  1. مناسب برای بلغمی مزاج ها
  2. مناسب برای فصل پاییز
  3. مفید برای استخوان ها و پوست
  4. تقویت عمومی و تقویت امور جنسی
  5. ضد چربی و کلسترول خون
  6. مفید برای قلب و کبد

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.