کاربر

زیره پلو با نخودفرنگی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. برنج ایرانی مرغوب 4 پیمانه
  2. سبوس دوم برنج یک قاشق غذاخوری سر صاف
  3. نخودفرنگی پاک شده 200 گرم
  4. زیره سیاه 2 قاشق غذاخوری
  5. روغن زیتون 5 تا 6 قاشق غذاخوری
  6. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا نخودفرنگی را شسته، به همراه 2 لیوان آب گرم، روی حرارت می گذاریم تا به آرامی نیم پز شود، سپس در یک ظرف مناسب برنج، زیره و نخودفرنگی نیم پز شده و آب را با هم مخلوط کرده، روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. پس از کشیده شدن آب برنج، روغن را به آن اضافه کرده، آن را دم می کنیم.

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.