کاربر

ریمل گیاهی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

دستورالعمل 1:

  • یک عدد فندق را روی سنجاق قرار می دهیم و حرارت می دهیم تا کاملاً بسوزد سپس پودر کرده و با مقدار کمی رژ لب گیاهی مخلوط می کنیم.

دستورالعمل 2:

  • روغن کرچک 100 گرم + نشاسته ذرت یک قاشق چایخوری + سرمه دو قاشق غذاخوری + پلی وینیل الکل یا الکل سفید یک و نیم گرم، روغن کرچک را به روش بن ماری گرم کرده و سرم را به آن اضافه می کنیم و برای قوام به آن نشاسته ذرت را اضافه می کنیم تا سفت شود و پس از سرد شدن به آن الکل سفید را اضافه کرده و خوب به هم میزنیم. در نهایت مخلوط را با سرنگ به داخل ظرف ریمل میریزیم. اگر حس شل بودن یا ریزش داریم، به آن یک یا دو عدد موم پرک اضافه می کنیم.

دستورالعمل 3:

  • کتیرا سرگل درجه یک یک قاشق چایخوری پودر الک شده + وازلین ترجیحاً نساخته یک قاشق چایخوری + موم زنبور عسل نصف قاشق چایخوری + نشاسته ذرت یک قاشق چایخوری + سرمه دو قاشق غذاخوری، موم زنبور عسل و وازلین را به رو بن ماری ذوب کرده و کتیرا را به آن اضهفا می کنیم و آنقدر به هم میزنیم تا کاملاض حل و یکدست شود. سپس نشاسته ذرت را تفت داده و به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس آنقدر سرمه را اضافه می کنیم تا مخلوط کالماض سیاه شود و سپس هم زده تا مخلوط یکنواختی بوجود بیاید، در نهایت مخلوط را با سرنگ به داخل ظرف ریمل میریزیم. برای پر کردن ظرف ریمل باید ابتدا واشر سر ظرف را برداریم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.