مواد لازم:
- خرمای رطب زرد 1 جعبه 3 کیلویی
- ارده سفید نصف لیوان
- مغز گردو 100 گرم
- پودر مغز پسته 50 گرم
- پودر هل 1 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل 100 گرم
- آرد جوانه گندم دو سوم لیوان
- بادام هندی خام 100 گرم
طرز تهیه:
- ابتدا، با استفاده از بادام هندی، خامه ساده ای درست کنید و کنار بگذارید.
- سپس، خرماها را از هم جدا کنید و پس از خارج کردن هسته های خرما، آن را در ظرف مناسبی قرار دهید.
- اکنون خرما، ارده و مغز گردو را با هم با پنجره ریز چرخ گوشت چرخ کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید، سپس آن را با دست کمی ورز دهید.
- آرد جوانه گندم را به مرور به آن بیافزایید و آن را ورز دهید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
- تخته ای مناسب روی میز قرار دهید و کمی پودر نارگیل روی تخته بپاشید و خمیر خرما و مواد چرخ شده را روی تخته قرار دهید.
- با وردنه که آن را قبلاً چرب کرده اید، پهن کنید تا به ضخامت حدوداً یک سانتی متر و کمتر برسد.
- حال می توانید خامه گیاهی را به آن اضافه کرده و روی خمیر خرما پهن کنید و سپس خمیر پهن شده را روی رول در آورید.
- بعد آن را در اندازه مناسب (حدود 4 سانتی متر) برش دهید و در کاغذهای روغنی قرار داده و در ظرف مناسبی بچینید.
- روی آن را پودر نارگیل تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.