کاربر

رولت رطب طلایی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. خرمای رطب زرد 1 جعبه 3 کیلویی
  2. ارده سفید نصف لیوان
  3. مغز گردو 100 گرم
  4. پودر مغز پسته 50 گرم
  5. پودر هل 1 قاشق غذاخوری
  6. پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
  7. پودر نارگیل 100 گرم
  8. آرد جوانه گندم دو سوم لیوان
  9. بادام هندی خام 100 گرم

طرز تهیه:

  • ابتدا، با استفاده از بادام هندی، خامه ساده ای درست کنید و کنار بگذارید.
  • سپس، خرماها را از هم جدا کنید و پس از خارج کردن هسته های خرما، آن را در ظرف مناسبی قرار دهید.
  • اکنون خرما، ارده و مغز گردو را با هم با پنجره ریز چرخ گوشت چرخ کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید، سپس آن را با دست کمی ورز دهید.
  • آرد جوانه گندم را به مرور به آن بیافزایید و آن را ورز دهید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
  • تخته ای مناسب روی میز قرار دهید و کمی پودر نارگیل روی تخته بپاشید و خمیر خرما و مواد چرخ شده را روی تخته قرار دهید.
  • با وردنه که آن را قبلاً چرب کرده اید، پهن کنید تا به ضخامت حدوداً یک سانتی متر و کمتر برسد.
  • حال می توانید خامه گیاهی را به آن اضافه کرده و روی خمیر خرما پهن کنید و سپس خمیر پهن شده را روی رول در آورید.
  • بعد آن را در اندازه مناسب (حدود 4 سانتی متر) برش دهید و در کاغذهای روغنی قرار داده و در ظرف مناسبی بچینید.
  • روی آن را پودر نارگیل تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.