مشخصات: روغن کدو یا روغن تخم کدو به عصاره ای گفته میشود که از دانه های کدو تنبل استخراج شده و حاوی مواد مغذی بی نظیری است. علاوه بر این، روغنی که از تخم کدو به دست میآید حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده مفید مانند اسید لینولئیک و اسید اولئیک بوده که به منظور بهبود عملکرد اندامهای بدن، کیفیت و تاثیر بی نظیری خواهد داشت.
طرز تهیه روغن کدو: برای روغن گیری با استفاده از روش پرس گرم، در ابتدا باید دانه های روغنی کدو را تمیز کرده و به دستگاه وارد کنید. در این روش، دمای آن تا حدود ۱۰۰ درجه افزایش پیدا می کند. سپس دانه ها تحت فشار قرار گرفته و پرس میشوند. در این روش روغن گیری، نسبت به روش پرس سرد، روغن بیشتری به دست می آید؛ اما خواص آن تا حدودی از بین می رود.
مزاج: سرد و تر
خواص:
- کاهش تورم پروستات
- بهبود عملکرد اسفنکتر مثانه
- افزایش میل و توان جنسی در مردان
- کاهش مشکلات ادراری و انسداد لوله ادرار
- کمک به درمان هایپرپلازی خوش خیم پروستات
- اگر هر روز چندبار روغن کدو را بو کنید و هم هر شب بر سر بمالید مالیخولیا و سرسام را درمان می کند.
- روغن تخم کدو را بخورید ضد انگل است تونیک اعصاب می باشد برای رفع یبوست دماغ، بی خوابی، تب های گرم و دل پیچه ی صفراوی بسیار مؤثر است.
- آن را بادم الاخوین که نرم ساییده شده باشد و یا با خود تخم کدو که خوب کوبیده شده باشد، خمیر کرده و ضماد کنید برای درمان زخم های سر و بدن اطفال زخم های گوشه ی دهان و بناگوش و زخم های آلت تناسلی مرد مفید می باشد.