کاربر

روغن هسته انار

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: روغن هسته انار که از طریق پرس سرد دانه‌های میوه انار به ‌دست می‌آید یک روغن طبیعی و معطر است که خواص و فواید بسیار فراوانی دارد. روغن هسته انار حاوی آنتی اکسیدان‌های قوی ضد سرطانی، ویتامین  A، ویتامین  C، ویتامین  E، مواد معدنی، پونیسیک اسید، فلاونوئیدها، لینولئیک اسید، اولئیک اسید است.

طرز تهیه روغن هسته انار: برای تهیه روغن هسته انار به سراغ دانه‌های درشت و کاملاً رسیده این میوه بروید. هر اندازه دانه‌های انار سفت و آبدار باشند، هسته درشت‌تری دارند که روغن مرغوب‌تر با بویی کاملاً مطبوع و درخشندگی خاص دارد. روغن هسته انار سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین خانواده‌های A، C  و مواد متنوع معدنی است. برای تهیه روغن هسته انار قاعدتاً به تعداد زیاد هسته‌های درشت این میوه نیاز دارید. یکی از بهترین راه‌حل‌های هسته گیری استفاده از مواد ضایعات در فرایند رب انار سازی است. برای تهیه رب انار نیازی به هسته انار ندارند. حتی تک‌به‌تک هسته‌ها را پس ‌از پختن و نرم شدن دانه‌ها با استفاده از آب کش‌های فلزی جدا می‌کنند. لذا در امتداد مراحل تهیه رب انار به مقدار قابل ‌توجه هسته دانه انار دسترسی پیدا می‌کنند. در کل برای تهیه هسته انار لازم است تا دانه‌های سرخ و آبدار این میوه را در حرارتی ملایم پخته تا نرم شوند. سپس با فشردن دانه‌ها روی آبکش‌های خانگی، هسته دانه انار را استخراج خواهید کرد. حالا می‌توانید مراحل جدی برای تهیه روغن هسته انار را طی نمایید. البته توصیه شده تا برای تهیه روغن هسته انار از حرارت دانه‌های انار و نرم کردن بافت هر دانه استفاده نکنید. زیرا حرارت باعث از بین رفتن خواص گرانبهای روغن هسته انار می‌شود. لذا برای تهیه روغن هسته انار می‌توانیم سایر روش‌های صنعتی از ایده‌ی روغن گیری سرد را استفاده کنیم. برای هسته‌گیری سرد باز هم می‌توانید از آبکش آشپزخانه خودتان استفاده کنید. البته بهتر است اندکی دانه‌ها را در آب داغ رها کنید تا پس ‌از نرم شدن و فشردن آنها در سوراخ آبکش به هسته‌ی هر دانه برسید. در ادامه باید روغن هسته انار را با اعمال روش‌های سرد استخراج کنید.

خواص:

  1. از بین برنده جوش
  2. شادابی بافت پوست
  3. موثر در درخشندگی مو
  4. موثر در استحکام پوست
  5. آبرسانی عمقی به پوست
  6. موثر در نرمی و لطافت مو
  7. موثر در سلامت پوست سر
  8. بازسازی پوست آسیب دیده
  9. خاصیت ضد التهاب و پیری
  10. متعادل کردن اسیدیته پوست سر

مضرات:

  • به ‌خاطر داشته باشید که بعضی از افراد ممکن است به این روغن حساسیت نشان داده و دچار سوزش و خارش پوست شوند. لازم است پیش از استفاده گسترده از روغن انار، تست پوستی انجام دهید؛ به این صورت که یک قطره از روغن انار را پشت بازوی خود بمالید و یک گاز استریل یا دستمال تمیز روی آن قرار دهید. اگر پس از 24 ساعت علائم آلرژی بروز نکرد، می‌توانید از این روغن با خیال راحت به صورت موضعی استفاده نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.