مشخصات: روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شدهاست که از میوه درخت نارگیل به دست میآید از این روغن در تهیه مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده میشود.
مزاج: گرم و خشک
طرز تهیه روغن نارگیل: برای روغن گیری با استفاده از روش پرس گرم، در ابتدا باید نارگیل را پوستت بکنید و آن را تمیز کرده و به دستگاه وارد کنید. در این روش، دمای آن تا حدود ۱۰۰ درجه افزایش پیدا می کند. سپس نارگیل ها تحت فشار قرار گرفته و پرس میشوند. در این روش روغن گیری، نسبت به روش پرس سرد، روغن بیشتری به دست می آید؛ اما خواص آن تا حدودی از بین می رود.
خواص:
- تقویت کننده مو
- تقویت کننده کبد
- افزایش انرژی بدن
- موثر در کاهش وزن
- تسریع سرعت بهبود
- موثر در سلامت قلب
- محافظت از دندان ها
- بهبود عملکرد گوارش
- موثر در درمان دیابت
- موثر در درمان آلزایمر
- رفع استرس و اضطراب
- تقویت کننده استخوان ها
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- موثر در حفظ سلامت پوست
- کمک به درمان ایدز و سرطان
- جلوگیری از عفونت قارچ کاندیدا
- موثر در سالم نگه داشتن اندام ها