مشخصات: روغن فندق عصاره گرفته شده از دانه فندق بوده که یک روغن حامل فوقالعاده شناخته میشود. این روغن با روش پرس سرد از فندق های بوداده به دست میآید. هنگامی که این روغن استخراج می شود دارای رنگ زرد کمرنگ بوده و با ترکیب کردن آن با یک روغن اساسی می توان رایحه ای دلپذیر از آن دریافت نمود.
طرز تهیه روغن فندق: برای روغن گیری با استفاده از روش پرس گرم، در ابتدا باید دانه های روغنی فندق را تمیز کرده و به دستگاه وارد کنید. در این روش، دمای آن تا حدود ۱۰۰ درجه افزایش پیدا می کند. سپس دانه ها تحت فشار قرار گرفته و پرس میشوند. در این روش روغن گیری، نسبت به روش پرس سرد، روغن بیشتری به دست می آید؛ اما خواص آن تا حدودی از بین می رود.
مزاج: گرم و خشک
خواص:
- نرم کننده مو
- موثر در رشد موها
- درخشان شدن موها
- جلوگیری از شوره سر
- جلوگیری از ریزش مو
- مناسب برای تغذیه پوست سر
- موثر در پر پشت شدن ابرو و مژه
- پیشگیری از خاکستری شدن موها
- موثر در ضخیم تر و پر پشت تر شدن موها