کاربر

روغن فلفل قرمز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: روغن فلفل قرمز تهیه شده از فلفل های چیلی هندی است. فلفل قرمز هزاران سال است که در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد. این فلفل ها نه تنها کاربرد دارویی دارند، بلکه در پخت و پز و طعم غذا نیز مورد استفاده است. روغن فلفل قرمز معمولا رنگی قرمز و طعمی تند و فلفلی دارد.

طرز تهیه روغن فلفل قرمز: مواد لازم برای تهیه روغن فلفل: روغن زیتون: 1 فنجان + فلفل تند خرد شده خشک: 2 قاشق چای خوری + فلفل تند کامل خشک: 2 تا 3 عدد، فلفل تند انواع مختلفی دارد، برای درست کردن روغن فلفل تند می توانید از هر نوع که دوست دارید استفاده کنید. به عنوان مثال فلفل تند تایلندی طعم بسیار تند دارد در حالی که فلفل تند آنچو طعم دودی به روغن شما می بخشد، فلفل تند کالیفرنیایی طعم ملایمی دارد و فلفل تند گواجیلو ته مزه مرکبات می دهد. برای انتخاب نوع روغن باید مشخص کنید از روغن فلفل تند برای چه منظوری قرار است استفاده کنید، مثلا اگر می خواهید با این روغن پخت و پز کنید استفاده از روغن های با طعم خنثی تر مانند روغن نباتی یا روغن بادام زمینی عالی است، اما اگر قصد دارید این روغن را روی غذا یا سالاد بریزید بهتر است روغن طعم دهنده ای همچون روغن زیتون یا روغن کنجد انتخاب کنید. به مرور که با طرز تهیه روغن فلفل تند آشنا شدید می توانید خلاقیت به خرج داده و هر بار نوع فلفل و روغن مورد استفاده را تغییر دهید تا روغن فلفل با طعم های مختلف درست کرده و بهترین آن ها را انتخاب کنید. یک تابه کوچک را روی اجاق گاز بگذارید و حرارت را روی درجه متوسط تنظیم کنید. 2 قاشق غذاخوری روغن مورد نظر داخل تابه بریزید و بلافاصله به مرحله بعد بروید تا روغن بیش از حد گرم نشود. فلفل تند خشک خرد شده و کامل را به روغن اضافه کرده و پیوسته هم بزنید، از اجاق گاز دور نشوید، زیرا به محض این که فلفل ها کمی گرم شوند باید وارد مرحله بعد شوید. هدف این است که فلفل ها فقط تا اندازه ای گرم شوند که طعم خود را به روغن بدهند، قرار نیست آن ها را بپزید. نکته: اگر رنگ فلفل قهوه ای شود باید مراحل را با فلفل های جدید از ابتدا شروع کنید. بقیه روغن را به مواد اضافه کنید. همچنان کنار اجاق گاز بمانید و از همان ابتدا که روغن هم دمای اتاق است هر 30 ثانیه روغن را با انگشت تست کنید که بیش از حد داغ نشود، به محض آن که روغن گرم به نظر رسید تابه را از روی حرارت بردارید. نکته: اگر روغن را برای مدت زمان طولانی تر از نیاز روی اجاق گاز رها کرده اید و خیلی داغ شده سریع آن را از روی اجاق برداشته و کمی منتظر بمانید، سپس با انگشت دمای آن را تست کنید. بعد از مرحله تست، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود. یک عدد بطری تمیز با درب محکم برداشته و روغن خنک شده را داخل آن بریزید. درب بطری را بسته و گاه به گاه تکان دهید تا فلفل ها خوب با روغن مخلوط شوند. نکته: اگر بلافاصله بعد از تهیه روغن فلفل تند، طعم آن را تست کنید شاید به نظر بسیار ملایم برسد، اما بعد از این که آن را داخل بطری بسته بندی کردید فلفل ها به آزاد کردن طعم خود در روغن ادامه خواهند داد و به مرور زمان روغن تندتر و تندتر می شود. قبل از پخت و پز حتماً طعم روغن فلفل را تست کنید. این روغن را می توانید به مدت 9 ماه تا یک سال نگهداری کرده و مصرف کنید.

مزاج: گرم و خشک

خواص:

  1. تقویت رشد مو
  2. درماننفخ شکم
  3. درمان فشار خون
  4. جلوگیری از حمله قلبی
  5. درمان درد های عضلانی
  6. تقویت جریان خون در بدن
  7. جلوگیری از لخته شدن خون
  8. درمان و پیشگیری دیابت نوع ۲
  9. درمان درد های روماتیسمی و آرتروزی
  10. افزایش سوخت ساز بدن و کمک به لاغری
  11. گرم کننده عضلات درمان نیش و گزش حشرات

مضرات:

  • افرادی که دچار حساسیت های پوستی و درماتیت تماسی هستند در مصرف این روغن احتیاط کنند.
error: محتوا محافظت شده می باشد.