مشخصات: روغن زیره سبز که از دانه های درختچه آن استخراج می شود، یک اسانس قوی است که می تواند برای سلامت بدن به خصوص سیستم گوارش و همچنین پخت و پز استفاده شود. این اسانس می تواند برای هر وعده غذایی طعمی خوش ایجاد کند و می تواند یک غذای ملایم را به یک غذای تند و خوش طعم تبدیل کند. عطر اسانس زیره سبز گرم، تند و مغذی است.
طرز تهیه روغن زیره: برای روغن گیری با استفاده از روش پرس گرم، در ابتدا باید دانه های روغنی زیره را تمیز کرده و به دستگاه وارد کنید. در این روش، دمای آن تا حدود ۱۰۰ درجه افزایش پیدا می کند. سپس دانه ها تحت فشار قرار گرفته و پرس میشوند. در این روش روغن گیری، نسبت به روش پرس سرد، روغن بیشتری به دست می آید؛ اما خواص آن تا حدودی از بین می رود.
مزاج: گرم و خشک
خواص:
- ضد قارچ
- ضد باکتری
- ضد ویروس
- موثر در لاغری
- کنترل قند خون
- سهولت در هضم
- موثر در کاهش وزن
- از بین بردن اضطراب
- تسکین و التیام زخم ها
- رفع چربی پوست صورت
- موثر در درمان ریزش مو
- درمان اسپاسم و گرفتگی
- موثر در درمان مشکلات گوارشی
- پاکسازی و سم زدایی بدن از سموم
- موثر در درمان پسوریازیس و اگزمای پوست.
- روغن زیره برای از بین بردن مشکلات پوستی از جمله تحریک، التهاب و اگزما مفید است.
مضرات:
- واکنش آلرژیک