کاربر

روغن به

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: این روغن از میوه درخت به استخراج می شود و یکی از پرطرفدارترین درختان میوه محسوب می شود. میوه به کاربرد زیادی در صنعت آشپزی داشته و در تهیه مربا و در برخی غذاهای خورشتی یا خوراک مورد مصرف قرار می گیرد. جدا از تمام استفاده هایی که از میوه آن می شود دارای خواص بی نظیری برای بدن است و برای سلامتی مفید می باشد.

طرز تهیه: ابتدا آن را خوب بپزید بعد با فشار آب آن را بگیرید و با دو برابر آب گرفته شده، روغن زیتون مخلوط کرده روی حرارت ملایم آن قدر بجوشانید و دایم به هم بزنید و آن قدر ادامه دهید تا آب آن تبخیر شده و روغن باقی بماند مراقب باشید که روغن نسوزد.

مزاج: سرد و تر

خواص:

  1. سرگیجه را برطرف می کند.
  2. زخم روده ها را درمان می کند.
  3. خونریزی ریوی را درمان می کند.
  4. برای مداوای زخم های دهان مفید است.
  5. دوست کبد است و ورم کبد را رفع می کند.
  6. برای برطرف کردن زنگ زدن در گوش مفید است.
  7. روغن به برای زخم های دهان سرگیجه و طنین صدا در گوش مورد مصرف قرار می گیرد.
  8. آن را بخورید برای سردرد، گرم خون روی از سینه ورم، کبد اسهال مزمن شکم روی گرم، زخم روده ها و رفع سم حشرات گزنده مفید است و حقنه با آن نیز همین اثر را دارد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.