مشخصات: این روغن از میوه درخت به استخراج می شود و یکی از پرطرفدارترین درختان میوه محسوب می شود. میوه به کاربرد زیادی در صنعت آشپزی داشته و در تهیه مربا و در برخی غذاهای خورشتی یا خوراک مورد مصرف قرار می گیرد. جدا از تمام استفاده هایی که از میوه آن می شود دارای خواص بی نظیری برای بدن است و برای سلامتی مفید می باشد.
طرز تهیه: ابتدا آن را خوب بپزید بعد با فشار آب آن را بگیرید و با دو برابر آب گرفته شده، روغن زیتون مخلوط کرده روی حرارت ملایم آن قدر بجوشانید و دایم به هم بزنید و آن قدر ادامه دهید تا آب آن تبخیر شده و روغن باقی بماند مراقب باشید که روغن نسوزد.
مزاج: سرد و تر
خواص:
- سرگیجه را برطرف می کند.
- زخم روده ها را درمان می کند.
- خونریزی ریوی را درمان می کند.
- برای مداوای زخم های دهان مفید است.
- دوست کبد است و ورم کبد را رفع می کند.
- برای برطرف کردن زنگ زدن در گوش مفید است.
- روغن به برای زخم های دهان سرگیجه و طنین صدا در گوش مورد مصرف قرار می گیرد.
- آن را بخورید برای سردرد، گرم خون روی از سینه ورم، کبد اسهال مزمن شکم روی گرم، زخم روده ها و رفع سم حشرات گزنده مفید است و حقنه با آن نیز همین اثر را دارد.