کاربر

روغن بادام زمینی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: روغن بادام زمینی همانطور که از نامش برمی آید، یک نوع روغن گیاهی است که معمولا در پخت و پز استفاده می شود و از بادام زمینی گرفته شده است. روغن بادام زمینی انواع مختلفی دارد از جمله تصفیه شده، غیر تصفیه شده، سرخ شده و پرس سرد. این تفاوت در میزان مواد مغذی و مزایای این روغن ها تغییراتی ایجاد کرده است.

طرز تهیه روغن بادام زمینی: برای روغن گیری با استفاده از روش پرس گرم، در ابتدا باید دانه های روغنی بادام زمینی را تمیز کرده و به دستگاه وارد کنید. در این روش، دمای آن تا حدود ۱۰۰ درجه افزایش پیدا می‌ کند. سپس دانه ها تحت فشار قرار گرفته و پرس می‌شوند. در این روش روغن گیری، نسبت به روش پرس سرد، روغن بیشتری به دست می ‌آید؛ اما خواص آن تا حدودی از بین می رود.

مزاج: گرم و خشک

خواص:

  1. درمان آرتروز
  2. رفع شوره سر
  3. منبع ویتامین E
  4. تقویت کننده مو
  5. بهبود گردش خون
  6. جلوگیری از ریزش مو
  7. نرم و براق کننده موها
  8. آبرسانی و تغذیه لب ها
  9. پیشگیری و درمان آکنه
  10. مناسب برای ورزشکاران
  11. موثر برای ماساژ درمانی
  12. موثر در سلامت پوست سر
  13. به تاخیر انداختن علائم پیری
  14. فشار خون را کاهش می دهد
  15. جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان
  16. تنظیم کننده سطح کلسترول در خون
  17. مناسب برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2
  18. مناسب برای محصولات آرایشی و بهداشتی
  19. کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی
error: محتوا محافظت شده می باشد.