مشخصات: روغن بادام زمینی همانطور که از نامش برمی آید، یک نوع روغن گیاهی است که معمولا در پخت و پز استفاده می شود و از بادام زمینی گرفته شده است. روغن بادام زمینی انواع مختلفی دارد از جمله تصفیه شده، غیر تصفیه شده، سرخ شده و پرس سرد. این تفاوت در میزان مواد مغذی و مزایای این روغن ها تغییراتی ایجاد کرده است.
طرز تهیه روغن بادام زمینی: برای روغن گیری با استفاده از روش پرس گرم، در ابتدا باید دانه های روغنی بادام زمینی را تمیز کرده و به دستگاه وارد کنید. در این روش، دمای آن تا حدود ۱۰۰ درجه افزایش پیدا می کند. سپس دانه ها تحت فشار قرار گرفته و پرس میشوند. در این روش روغن گیری، نسبت به روش پرس سرد، روغن بیشتری به دست می آید؛ اما خواص آن تا حدودی از بین می رود.
مزاج: گرم و خشک
خواص:
- درمان آرتروز
- رفع شوره سر
- منبع ویتامین E
- تقویت کننده مو
- بهبود گردش خون
- جلوگیری از ریزش مو
- نرم و براق کننده موها
- آبرسانی و تغذیه لب ها
- پیشگیری و درمان آکنه
- مناسب برای ورزشکاران
- موثر برای ماساژ درمانی
- موثر در سلامت پوست سر
- به تاخیر انداختن علائم پیری
- فشار خون را کاهش می دهد
- جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان
- تنظیم کننده سطح کلسترول در خون
- مناسب برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2
- مناسب برای محصولات آرایشی و بهداشتی
- کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی