کاربر

روغن بادام تلخ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: روغن بادام تلخ حاوی اسید اولئیک، نوعی اسید اشباع شده منفرد و اسید چرب امگا 9 است که به این روغن طبیعی خاصیت مرطوب کنندگی قوی بخشیده‌اند. روغن بادام تلخ به راحتی جذب می‌شود، در نتیجه می‌تواند مواد مغذی و ویتامین‌های خود را در عمق لایه‌های درم پوست وارد کند تا به سلامت و تغذیه پوست کمک کند.

طرز ساخت روغن بادام تلخ:

  1. طرز تهیه روغن بادام (با کمک مخلوط کن البته زمان بر): مواد و ابزار لازم: بادام تلخ برشته نشده: 2 فنجان + روغن زیتون: 1 تا 2 قاشق چای خوری + مخلوط کن، طرز تهیه: ابتدا مخلوط کن را تمیز و آماده کرده و بادام های خشک و تازه را داخل آن بریزید، درجه سرعت مخلوط کن را روی درجه پایین تنظیم کرده و دستگاه را روشن کنید تا بادام ها مخلوط شوند. سرعت کم باعث می شود بادام ها به آرامی و با دقت مخلوط شوند در حالی که سرعت بالا مخلوط کردن را مشکل تر می کند. طی فرایند مخلوط کردن ممکن است لازم باشد هر چند لحظه یک بار مخلوط کن را خاموش کرده و مواد داخل آن را خوب هم بزنید تا یک جا جمع نشوند. به مرور که بادام ها بیشتر و بیشتر مخلوط می شوند می توانید درجه سرعت مخلوط کن را به متوسط یا حتی بالا افزایش دهید. زمانی که بادام های مخلوط شده به یک خمیر خامه ای شکل تبدیل شدند، 1 قاشق چای خوری روغن زیتون به مواد اضافه کنید تا روند مخلوط کردن تسریع پیدا کند. اگر احساس می کنید بادام ها هنوز به اندازه ای که دوست دارید نرم و خمیری نشده اند می توانید یک قاشق چای خوری دیگر روغن زیتون اضافه کنید. بعد از این که بادام ها خوب مخلوط شدند خمیر یک دست حاصل را در ظرف شیشه ای قرار داده، درب آن را محکم ببندید و حدود 2 هفته در دمای اتاق نگهداری کنید. معمولا این مدت زمان برای جدا شدن روغن از گوشت بادام کافی است. بعد از گذشت زمان مورد نظر، ظرف را کج کرده و روغن بادام را به طور کامل داخل ظرف دیگری بریزید. برای یک دست شدن روغن می توانید از صافی استفاده کنید. روغن بادام تلخ شما آماده است. نکته:توصیه می شود گوشت آجیلی باقی مانده را دور نریزید، از این خمیر می توانید در آشپزی استفاده کنید یا مقداری روغن کانولا و نمک به آن افزوده، روی نان تست بمالید و نوش جان کنید.
  2. طرز تهیه روغن بادام تلخ (با کمک دستگاه روغن گیری البته روش سریع): برای تهیه روغن بادام می توانید به جای مخلوط کن از دستگاه روغن گیری استفاده کنید، این روش اگرچه نسبت به روش اول هزینه بر است اما بادام ها بهتر مخلوط شده و روغن در مدت زمان بسیار کمتری آماده خواهد شد. مواد و ابزار لازم: بادام تلخ برشته: 2 فنجان، دستگاه روغن گیری. طرز تهیه: بادام های برشته را داخل دستگاه بریزید، یک ظرف شیشه ای در قسمت روغن گیر قرار دهید تا روغن استخراج شده داخل آن بریزد. اهرم دستگاه را به آهستگی و با قدرت بچرخانید تا روغن موجود در بادام ها خارج شود. روغن به دست آمده از این روش بلافاصله بعد از استخراج قابل مصرف است و لازم نیست 2 هفته منتظر بمانید. نکته:در ابتدا ممکن است روغن بادام تلخ کمی مه آلود به نظر برسد، اما به این معنا نیست که نسبت به روغن به دست آمده از روش قبل تأثیر کمتری دارد. کافیست آن را داخل ظرف شیشه ای بریزید و به مدت یک روز کنار بگذارید تا ذرات موجود در آن ته نشین و روغن شفاف شود.

ترکیب شیمیایی: مواد آلبومینوئیدی، املاح معدنی، آمولیسین، صمغ، قند، موسیلاژ.

مزاج: کمی گرم و مایل به تر است.

خواص:

  1. درمان تب
  2. ضد سرطان
  3. تقویت ناخن ها
  4. درمان ریزش مو
  5. ترمیم جای جوش
  6. درمان عفونت گوش
  7. خاصیت ضد میکروبی
  8. از بین بردن انگل روده
  9. درمان سیاهی دور چشم
  10. ترمیم موهای آسیب دیده
  11. موثر در آبرسانی به پوست
  12. درمان عفونت های پوستی
  13. تقویت مژه و ریش و سبیل
  14. درمان درد و اسپاسم عضلات
  15. محافظت از اشعه ماوای بنفش
  16. آرامبخش و تسکین دهنده درد
  17. افزایش حجم ادرار و پاکسازی بدن
  18. آن را در چشم بچکانید. قدرت بینایی را زیاد میکند.
  19. هر شب پوست سر را با آن ماساژ دهید. از طاسی سر جلوگیری میکند.
  20. آن را با سرکه مخلوط کرده و بر پیشانی و اطراف سر بمالید. سردردهای افراد سرد مزاج را ساکت میکند.
  21. اگر به صورت خوراکی مصرف شود برای دفع اخلاط چسبنده به دیواره ی دستگاه گوارش مفید است تنگی نفس و ورم شش را بهبود میبخشد.
  22. مالیدن آن برای پاک کردن آثار لکه در صورت صاف کردن چین و چروک پوست صورت و رفع ترک و شقاق که از سرما ایجاد شده باشد مفید است.
  23. پس از باز کردن گچ از محل، شکستگی اگر محل را با آن مالش و ماساژ دهید، زودتر به حالت اولیه بازمی گردد، گرفتگی عضلات را باز می کند.
  24. افرادی که به درد کلیه مبتلا هستند در صورتی که علت درد وجود سنگ نباشد و مربوط به بافت خود کلیه باشد، میتوان مقداری از روغن را با نشاسته و مقداری نعناع خشک پودر ،کرده مخلوط کنید و بخورید. درد کلیه ها را ساکت خواهد کرد.
  25. آن را نیمه گرم کرده و در گوش بچکانید بعد کمی پشم تمیز را گرم کنید و در گوش بگذارید و گوش را ببندیداگر آب در گوش رفته باشد آن را خشک میکند و برای تسکین درد گوش و رفع صدای داخل آن مفید است اگر روزی یک بار تکرار شود جهت حفظ و سلامت گوش مفید می باشد.

مضرات:

  • خوردن آن همچنین دخول آن در رحم زنان باردار باعث سقط جنین می شود، چون سمی است مصرف خوراک زیاد آن انسان را هلاک می کند.

نکته:

  • تشخیص روغن بادام تلخ خالص: روغن بادام تلخ مایعی شفاف به رنگ زرد روشن است که اگر کهنه شود، به صورت مایعی کدر در می‌آید. بوی این روغن قوی و تلخ است و یکی از راه‌های تشخیص آن از روغن بادام شیرین همین عطرش است. این روغن به راحتی با اکسیژن هوا اکسید می‌شود. به همین دلیل باید آن را در ظرف در بسته و در محیط تاریک و سرد نگهداری کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.