مواد لازم:
- خرمای خشت کنار تخته 2 کیلوگرم
- ارده سفید 1 لیوان
- روغن زیتون بکر نصف استکان
- پودر نارگیل 3 قاشق غذاخوری
- مغز بادام پوست کنده 20 عدد
- پودر پسته 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، هسته خرماها را خارج کرده و در ظرف مناسبی بچینید.
- نصف لیوان ارده، روی خرماها بریزید و بعد آنها را با چرخ گوشت چرخ کنید.
- سپس، بقیه ارده و روغن زیتون و پودر نارگیل را به آن بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.
- اکنون، آن را در ظرف مناسبی پهن کنید و با پشت قاشقی که با روغن زیتون چرب کرده اید، خوب صاف کنید و بادام های پوست کنده را روی رنگیک قرار دهید.
- در خاتمه پودر پسته را در مرکز آن بریزید، اکنون، روی آن سلفون کشیده و در جای مناسبی قرار دهید.
- این دسر، نسبت به دسرهای دیگر سفت و خوشمزه تر است و انرژی لازم را به شما خواهد داد و از خوردن آن لذت خواهید برد.