مواد لازم:
- ارده سیاه 10 قاشق غذاخوری
- رطب زرد 500 گرم
- پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
- مغز گردو 50 گرم
- عسل 150 گرم
- آرد برنج قهوه ای 3 قاشق غذاخوری
- پودر هل سبز ساییده 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، مغز گردو را خیس نمایید تا مواد آلرژیزای آن از بین برود و چند بار آب آن را عوض کنید.
- سپس، هسته رطب ها را خارج کنید و یک چهارم مغز گردو را درون رطب ها قرار دهید.
- عسل را با آرد برنج قهوه ای و پودر هل ساییده، خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شود.
- چند قاشق غذاخوری ارده در کف ظرف مناسبی بریزید و بعد رطب ها را به روال قبل بچینید.
- چند قاشق غذاخوری ارده را روی رطب ها بریزد و بعد یک لایه از مخلوط عسل و آرد برنج را که قبلاً آماده کرده اید، روی رطب ها قرار دهید و به همین شکل کار را ادامه دهید.
- بعد از اتمام کار، پودر نارگیل را روی مواد بپاشید و در ظرف را ببنید و در کناری قرار دهید تا این مواد در هم نفوذ کند و طعم دار شود.
خواص این رنگیک:
- این دسر، برای افرادی که پوکی استخوان و آرتروز و دیسک و فتق دیسک دارند بسیار مفید است، این دسر به خاطر داشتن روغن و کلسیم و فسفات و ویتامین D3 موجب جذب کلسیم شده وکسالت ها را برطرف خواهد نمود.
توجه:
- ارده سیاه، در حقیقت همان کنجد با پوست است که آسیاب شده و به همین خاطر رنگ آن تیره و سیاه می باشد و بیشترین کلسیم را دارد. اگر به همین شکل استفاده شود، بهترین غذا برای پوکی استخوان، آرتروز، ساییدگی استخوان، دیسک و فتق دیسک است.