مواد لازم:
- ارده سیاه 10 قاشق غذاخوری
- رطب سیاه 50 گرم
- پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
- مغز گردو 50 گرم
طرز تهیه:
- ابتدا، مغز گردو را خیس نمایید تا مواد آلرژیزای آن از بین برود و چند بار آب آن را عوض کنید.
- سپس، هسته رطب ها را خارج کنید و یک چهارم مغز گردو را درون رطب ها قرار دهید.
- اکنون، ظرف مناسبی انتخاب کنید و 2 تا 3 قاشق غذاخوری ارده در کف ظرف بریزید، طوری که همه سطح ظرف را بوشاند.
- اکنون، می توانید رطب ها را در ظرف به طور منظم بچینید تا یک ردیف کامل پر شود.
- بعد مقداری پودر نارگیل را روی رطب ها بپاشید.
- دوباره چند قاشق ارده روی رطب ها بریزد و دوباره رطب ها را روی ارده بچینید و سپس پودر نارگیل روی رطب ها بریزید و این کار را ادامه دهید تا بقیه پودر نارگیل تمام شود.
- در آخر، ظرف را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و سفت شود. این دسر را می توانید بعد از غذا میل کنید و از طعم زیبای آن لذت ببرید.
خواص این رنگیک:
- این دسر، برای افرادی که پوکی استخوان و آرتروز و دیسک و فتق دیسک دارند بسیار مفید است، این دسر به خاطر داشتن روغن و کلسیم و فسفات و ویتامین D3 موجب جذب کلسیم شده وکسالت ها را برطرف خواهد نمود.
توجه:
- ارده سیاه، در حقیقت همان کنجد با پوست است که آسیاب شده و به همین خاطر رنگ آن تیره و سیاه می باشد و بیشترین کلسیم را دارد. اگر به همین شکل استفاده شود، بهترین غذا برای پوکی استخوان، آرتروز، ساییدگی استخوان، دیسک و فتق دیسک است.