کاربر

رنگینک (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. ارده سیاه 10 قاشق غذاخوری
  2. رطب سیاه 50 گرم
  3. پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
  4. مغز گردو 50 گرم

طرز تهیه:

  • ابتدا، مغز گردو را خیس نمایید تا مواد آلرژی­زای آن از بین برود و چند بار آب آن را عوض کنید.
  • سپس، هسته رطب ها را خارج کنید و یک چهارم مغز گردو را درون رطب ها قرار دهید.
  • اکنون، ظرف مناسبی انتخاب کنید و 2 تا 3 قاشق غذاخوری ارده در کف ظرف بریزید، طوری که همه سطح ظرف را بوشاند.
  • اکنون، می توانید رطب ها را در ظرف به طور منظم بچینید تا یک ردیف کامل پر شود.
  • بعد مقداری پودر نارگیل را روی رطب ها بپاشید.
  • دوباره چند قاشق ارده روی رطب ها بریزد و دوباره رطب ها را روی ارده بچینید و سپس پودر نارگیل روی رطب ها بریزید و این کار را ادامه دهید تا بقیه پودر نارگیل تمام شود.
  • در آخر، ظرف را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و سفت شود. این دسر را می توانید بعد از غذا میل کنید و از طعم زیبای آن لذت ببرید.

خواص این رنگیک:

  • این دسر، برای افرادی که پوکی استخوان و آرتروز و دیسک و فتق دیسک دارند بسیار مفید است، این دسر به خاطر داشتن روغن و کلسیم و فسفات و ویتامین D3 موجب جذب کلسیم شده وکسالت ها را برطرف خواهد نمود.

توجه:

  • ارده سیاه، در حقیقت همان کنجد با پوست است که آسیاب شده و به همین خاطر رنگ آن تیره و سیاه می باشد و بیشترین کلسیم را دارد. اگر به همین شکل استفاده شود، بهترین غذا برای پوکی استخوان، آرتروز، ساییدگی استخوان، دیسک و فتق دیسک است.
error: محتوا محافظت شده می باشد.