مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
- شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- برنج خیس خورده را با آب و روغن، کته کنید (زنده بردارید).
- کشمش و گردو را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه رب انار، شیره انگور را افزوده و شعله را خاموش کنید.
- در ظرفی دیگر پیاز و سویا (خیس خورده و آبکشی شده) با نمک و فلفل تفت دهید و به مخلوط اضافه کنید.
- در آخر برنج و مواد را لایه لایه ریخته و دم بگذارید.