کاربر

رب پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
  3. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  4. گردو خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  5. کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
  6. شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری
  7. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  8. روغن ذرت: نصف پیمانه
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • برنج خیس خورده را با آب و روغن، کته کنید (زنده بردارید).
  • کشمش و گردو را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • بعد از چند دقیقه رب انار، شیره انگور را افزوده و شعله را خاموش کنید.
  • در ظرفی دیگر پیاز و سویا (خیس خورده و آبکشی شده) با نمک و فلفل تفت دهید و به مخلوط اضافه کنید.
  • در آخر برنج و مواد را لایه لایه ریخته و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.