طبع غذا: گرم و خشک
مصلح: ادویه موجود در غذا، گلپر، روغن زیتون
مواد لازم (برای 4 نفر):
- سیب زمینی: ۱۰ عدد متوسط
- پیاز خرد شده: ۳ عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
- پودر آویشن یا پودر نعناع خشک: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینی ها را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. زمانی که پیاز تقریباً طلایی شد نمک، فلفل، زنجبیل و پودر نعناع خشک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی رنده شده را به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. بعد از چند دقیقه غذا حاضر است.
خواص:
- مفید برای بلغمی مزاج ها
- مقوی عمومی
- تقویت امور جنسی
- تقویت دستگاه گوارش
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.