کاربر

دوغ غلیظ و چرب

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام درختی 50 گرم
  2. پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری
  3. ژل کتیرا 2 قاشق غذاخوری
  4. لیموترش تازه نصف استکان
  5. نمک به مقدار نیاز
  6. نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری سر صاف
  7. بادام هندی خام 10 عدد
  8. آب خنک 4 لیوان
  9. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و با بادام هندی و 2 لیوان آب خنک در مخلوط کن بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا دانه های بادام به چشم دیده نشوند و محلول صاف و یکنواختی به دست آید.
  • در ادامه، آب لمیوترش تازه و نمک و نعناع خشک را با کتیرا به محل بادام اضافه نمایید و خوب مخلو کنید.
  • در آخر، بقیه مواد را به دوغ اضافه و مخلوط کنید و صبر کنید تا چربی های نارگیل خارج شده و بر روی دوغ قرار گیرد.
  • اکنون دوغ آماده است، با چشیدن می توانید بر مبنی سلیقه خود، طعم آن را تنظیم کنید، یعنی ترشی و شوری را به دلخواه خود تغییر دهید.
  • قبل از نوشیدن، یخ را به محلول اضافه کنید و به آرامی و جرعه جرعه بنوشید و از طعم زیبای آن لذت ببرید.
  • به جای نعناع خشک، می توانید از برگ کرفس وحشی خشک یا پودر گل سرخ استفاده نمایید.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوشیدنی، بسیار خوشمزه و انرژی زا است و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
  • بهتر است این دوغ را ورزشکاران مورد استفاده قرار دهند تا انرژی های لازم برای فعالیت خویش را کسب نمایند و دچار کمبود نشوند.
  • این نوشیدنی موجب رفع اختلالات هورمونی و تنظیم سیستم های مختلف بدن می شود.

نکته:

  • یکی از مسائلی که در تهیه و آماده کردن دوغ باید مد نظر داشته باشید، شیرین بودن مغز بادام است، اگر چند عدد مغز بادام تلخ بین بادام ها وجود داشته باشد، دوغ آن طعم زیبای خود را از دست خواهد داد و بوی اسید سیانیدریک به خود خواهد گرفت. اگر از شیرین بودن بادام ها اطمینان ندارید، بهتر است تک تک آن ها را بچشید تا دوغ خوشمزه ای داشته باشید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.