مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
- کدو حلوایی: ۱۵۰ گرم
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- برنج را بعد از شستن با یک پیمانه آب، گوجه پوره شده و نمک، ۲ ساعت بخیسانید.
- فلفل دلمه ای را با کمی روغن تفت دهید و زیره را به آن اضافه کنید.
- این مواد را به برنج افزوده و با همان آب خیسانده شده روی شعله قرار دهید.
- سیب زمینی را نگینی کنید و در ظرفی جداگانه با مقداری روغن تفت دهید.
- بعد از کشیده شدن آب برنج، سیب زمینی را به آن اضافه کنید.
- در ظرفی جداگانه، مقداری روغن ریخته و کدو حلوایی ورق شده را بچینید و دارچین و شیره انگور روی آنها بریزید.
- دمپخت گوجه را روی کدو حلوایی ریخته و با آب زعفران، دم بگذارید.