کاربر
سه شنبه 20 خرداد 1404

دم پخت گوجه (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
  3. کدو حلوایی: ۱۵۰ گرم
  4. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  5. فلفل دلمه ای خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  6. روغن ذرت: نصف پیمانه
  7. نمک: به میزان لازم
  8. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  9. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  11. شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • برنج را بعد از شستن با یک پیمانه آب، گوجه پوره شده و نمک، ۲ ساعت بخیسانید.
  • فلفل دلمه ای را با کمی روغن تفت دهید و زیره را به آن اضافه کنید.
  • این مواد را به برنج افزوده و با همان آب خیسانده شده روی شعله قرار دهید.
  • سیب زمینی را نگینی کنید و در ظرفی جداگانه با مقداری روغن تفت دهید.
  • بعد از کشیده شدن آب برنج، سیب زمینی را به آن اضافه کنید.
  • در ظرفی جداگانه، مقداری روغن ریخته و کدو حلوایی ورق شده را بچینید و دارچین و شیره انگور روی آنها بریزید.
  • دمپخت گوجه را روی کدو حلوایی ریخته و با آب زعفران، دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.