مواد لازم:
- برنج نیم دانه: 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- لپه: 3/2 پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
- سیر: ۱ حبه کوچک
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لپه که از یک ساعت قبل خیس کرده اید را بپزید تا آبش کاملاً تبخیر گردد.
- سیر و پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- گوجه رنده شده را افزوده تا آبش کشیده شود.
- رب گوجه، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
- برنج که از ۲ ساعت قبل خیسانده اید را با لپه پخته و مقداری آب جوش، بپزید تا آبش کشیده شود.
- همه مواد را با هم مخلوط کرده و دم بگذارید.