کاربر

دم پخت گوجه (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج نیم دانه: 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. لپه: 3/2 پیمانه
  3. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
  4. سیر: ۱ حبه کوچک
  5. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  6. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  7. روغن کنجد: نصف پیمانه
  8. نمک: به میزان لازم
  9. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لپه که از یک ساعت قبل خیس کرده اید را بپزید تا آبش کاملاً تبخیر گردد.
  • سیر و پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • گوجه رنده شده را افزوده تا آبش کشیده شود.
  • رب گوجه، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
  • برنج که از ۲ ساعت قبل خیسانده اید را با لپه پخته و مقداری آب جوش، بپزید تا آبش کشیده شود.
  • همه مواد را با هم مخلوط کرده و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.