کاربر

دمی شیرازی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. سویا ریز: ۲ قاشق غذاخوری
  3. عدس: نصف پیمانه
  4. کلم برگ: یک پیمانه
  5. سبزی پلویی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  6. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  7. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  8. روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  12. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • برنج خیس خورده را با آب، روغن و کمی نمک، بپزید.
  • عدس را بپزید تا آبش کاملاً تمام شود.
  • پیاز خلال شده را در روغن کنجد با حرارت ملایم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی کرده و به پیاز اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه؛ کلم خرد شده را افزوده و کمی تفت دهید.
  • سبزی، نمک و ادویه جات را بیفزایید و شعله را کم کنید.
  • بعد از چند دقیقه، عدس پخته را به مواد اضافه کنید.
  • برنج و سایر مواد را در ظرفی جداگانه لایه لایه ریخته و روی آن روغن زیتون و زعفران دم کشیده بریزید و دم کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.