مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- سویا ریز: ۲ قاشق غذاخوری
- عدس: نصف پیمانه
- کلم برگ: یک پیمانه
- سبزی پلویی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- برنج خیس خورده را با آب، روغن و کمی نمک، بپزید.
- عدس را بپزید تا آبش کاملاً تمام شود.
- پیاز خلال شده را در روغن کنجد با حرارت ملایم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی کرده و به پیاز اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه؛ کلم خرد شده را افزوده و کمی تفت دهید.
- سبزی، نمک و ادویه جات را بیفزایید و شعله را کم کنید.
- بعد از چند دقیقه، عدس پخته را به مواد اضافه کنید.
- برنج و سایر مواد را در ظرفی جداگانه لایه لایه ریخته و روی آن روغن زیتون و زعفران دم کشیده بریزید و دم کنید.