کاربر

دلمه گوجه فرنگی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گوجه فرنگی رسیده درشت 5 عدد
  2. جوانه گندم 250 گرم
  3. مغز بادام پوست کنده 75 گرم
  4. جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  5. سیر خام متوسط 1 حبه
  6. زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
  7. نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  8. روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
  9. نمک دریا به مقدار دلخواه
  10. آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
  11. زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  12. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  13. فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، سر گوجه فرنگی ها را به صورت مخروطی برش دهید، محتوای آنها را خارج کنید و به بقیه مواد اضافه نمایید.
  • جوانه گندم و مغز بادام پوست کنده را چرخ و سپس سیر را ریز رنده کنید و به جوانه اضافه نمایید.
  • اکنون، مقداری از مواد را بردارید و درون گوجه فرنگی ها را پر کنید.
  • در گوجه ها را گذاشته و آنها را در ظرفی مناسب قرار دهید و در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند. این غذای خام را با انواع سالاد و یا ترشی جات و سبزیجات مورد استفاده قرار دهید.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.